Leeftijd
Vanaf 8 jaar
Tijdsduur
Vanaf 2 uur
Prijs
Neem contact met ons op

Samen met de klas een hoop lol maken. Dat is het doel van deze dag. De invulling hangt af van het niveau, het weer en de wensen van de groep. Kies de activiteiten en laat de rest aan onze ervaren instructeurs over.

Een standaard arrangement duurt 2 uur en bestaat over het algemeen uit 3 verschillende activiteiten. Dit is uit te breiden met meer activiteiten of een langere duur van de activiteiten. We denken graag met je mee over het samenstellen van een passend programma. Bij sommige activiteiten kan het zijn dat de groep wordt opgesplitst in kleinere groepjes.

Hindernisbaan

Oefenen met net- en touwklimmen, balanceren op de evenwichtsbalk en andere lastige hindernissen. Samenwerking is hierbij erg belangrijk. Grenzen verleggen, veel lol hebben en voor wie wil goed vies worden, dat zijn de standaard ingrediënten. Kinderen kunnen doorgaans meer dan ze denken of durven. Zowel de hindernissen als de intensiteit wordt aangepast op wensen en niveau van de groep, het weer en de gekkigheid van de instructeur. Lukt het om het baanrecord te zetten.

Boogschieten

Boogschieten is de perfecte basis voor veel leuke uitdagingen. Onder begeleiding van een instructeur gaan jullie het handboogschieten beoefenen op onze boogschietbaan. Als dit goed gaat, kunnen we wat extra uitdaging zoeken in de vorm van verschillende opdrachten zoals ballonnen kapot schieten of punten te schieten. Om het extra moeilijk te maken kunnen jullie in duo's elkaar helpen om geblinddoekt te schieten. Wie raakt er de meeste pijlen? 

kajak- of kanovaren 

Varen is een vak apart. Daarom krijgt de groep eerst instructie, voordat men te water gaat. Eenmaal op het water wordt de tijd genomen om te wennen, uit te proberen en het gevoel te krijgen. Sommigen varen er zo mee weg, anderen moeten ervoor werken om de boot onder controle te krijgen. Voor hen is het een grote uitdaging. Waait het hard, dan is de uitdaging nóg groter. Nadat jullie varen onder de knie hebben worden jullie uitgedaagd met wat extra opdrachten.

In onze Canadese kano's ga je met 2 of 3 personen per boot te water. De kano's zijn wat stabieler en makkelijker te besturen dan kajaks. Ben je op zoek naar wat meer uitdaging, ga dan voor de optie kajakken, waarbij je in een éénpersoons kajak het water op gaat.

Let op: Voor deze activiteit geldt een minumum leeftijd van 10 jaar en is een zwemdiploma verplicht.

Teambuilding

Teambuilding heeft verschillende aspecten, zoals fysiek, communicatie en oplossend vermogen. Wij hebben tal van opdrachten die één of meerdere van deze aspecten omvatten. De groep krijgt verschillende opdrachten, welke ze als team uitvoeren. Zijn jullie van nature al een goed team of hebben jullie wat sturen nodig van de instructeur? Hoe beter de samenwerking, hoe sneller de opdracht uitgevoerd wordt. Hoe dan ook, plezier gegarandeerd. 

Vlotvaren

Er ligt een frame voor jullie klaar. Na een korte instructie kunnen jullie zelf de tonnen vast maken en gaan we te water. Zou het vlot blijven drijven? Lekker een rondje varen, de uitdaging opzoeken met speciale opdrachten of zo vlot mogelijk een parcours afleggen, alles kan. 

Voor extra uitdaging kan ervoor gekozen worden om het hele vlot zelf te bouwen. Houdt er wel rekening mee dat daar extra tijd voor moet worden ingepland.

Let op: Voor deze activiteit geldt een minumum leeftijd van 10 jaar en is een zwemdiploma verplicht.

Bushcraft

Back to the basics.  Na een korte uitleg verzamel je de juiste materialen om zonder aansteker of lucifers vuur te maken. Wie lukt het om als eerste met deze beperkte middelen het touw door te branden?