Leeftijd
Vanaf 8 tot 13 jaar
Tijdsduur
2 uur
Prijs
Vanaf €150,- (incl 8 kinderen) + €10,- per extra kind

Een kinderfeestje, waarbij de kinderen uitgedaagd worden, mogen rennen, klimmen, klauteren en vuil worden. Waar iedereen betrokken wordt bij de activiteiten en we het programma aanpassen aan de wensen van de groep. Kies het feestje dat het best bij de groep past. Kinderen die niet bang zijn en veel energie hebben, leven zich graag uit tijdens het survivalfeestje. Voor de iets oudere kinderen vormt het beheersen van een kajak een leuke uitdaging. De kinderen die de rust hebben om eerst als team een stevig vlot te bouwen, hebben een onvergetelijke middag tijdens het vlotfeestje. Bij alle feestjes is er tussendoor een pauze met limonade en cake. 

Kinderfeestjes zijn uitsluitend te boeken op woensdag- en zaterdagmiddag vanaf 12.30 uur.

Let op: ivm vakantie zijn wij gesloten van 3 tm 16 augustus. Er zijn dan ook geen kinderfeestjes mogelijk. 

Survival

Bij het zien van de grote `speeltuin´op ons terrein, zijn de kinderen doorgaans door het dolle heen. Op speelse wijze wordt gewerkt aan de teamgeest, waarna gestart wordt op de boogschietbaan. Daarna volgt een stoere warming-up en wordt de hindernisbaan verkend: rennen, oefenen met net- en touwklimmen, evenwichtsbalk andere lastige obstakels. Verbeter jij met je team het bestaande parcoursrecord? Samenwerking is hierbij erg belangrijk. Grenzen verleggen, veel lol hebben en goed vies worden, dat zijn de standaard ingrediënten. De rest wordt aangepast aan de groep, het weer en de gekkigheid van de instructeur. Daardoor is elk kinderfeestje anders.

Prijs: €150,- (incl 8 kinderen) + €10,- per extra kind

Let op: minimum leeftijd 8 jaar.

RESERVEER NU

Kajakken

Na kennismaking met de instructeur worden de kajaks gepakt, de reddingsvesten aangetrokken en volgt een korte uitleg over hoe je de peddel moet vasthouden, hoe je moet in- en uitstappen, hoe je rechtuit moet varen en hoe je een bocht maakt. Dan ga je te water en kun je je skills als echt kajakker ontdekken. Sommigen varen er zo mee weg, anderen moeten nog even oefenen om de kajak onder controle te krijgen. Na een lekker stukje varen en ondertussen een aantal spannende groepsopdrachten gedaan te hebben, gaan de helmen op en wordt er een potje kajakpolo gespeeld ter afsluiting.

Prijs: €160,- (incl 8 kinderen) + €12,- per extra kind

Let op: minimum leeftijd van 10 jaar en zwemdiploma verplicht.

RESERVEER NU

Vlotbouwen en varen

Met de groep halen we de tonnen, balken en touwen tevoorschijn en gaan we naar het strand. Hier krijgt de groep een korte instructie over touwknopen en dan gaan we een vlot bouwen. Na een korte pauze gaan we te water. Zou het vlot blijven drijven? Daarna kan de groep genieten van het spannende avontuur van varen met hun eigen bouwsel. Lekker een rondje varen, de uitdaging opzoeken met speciale opdrachten of zo vlot mogelijk een parcours afleggen, alles kan. 

Bij dit kinderfeestje moeten de kinderen wel beseffen dat ze eerst een uur serieus als team aan het bouwen zijn, voordat ze het water op kunnen.

Prijs: €150,- (incl 8 kinderen) + €10,- per extra kind

Let op: minimum leeftijd van 10 jaar en zwemdiploma verplicht.

Reserveer nu