Leeftijd
Vanaf 8 jaar
Tijdsduur
Minimaal 2 uur
Prijs
Vanaf €24,- per persoon (minimaal 10 personen)

Samen een actieve dag beleven. We bieden allerlei leuke activiteiten voor zowel jong als oud, actievelingen en de wat minder actieve deelnemers, iedereen is welkom. Samenwerken, elkaar helpen, uitdaging, grenzen verleggen maar vooral: samen veel lol beleven tijdens een onvergetelijk uitje. Kies de activiteiten en laat de rest aan onze ervaren instructeurs over. Zij zorgen ervoor dat de uitdagingen zwaarder worden waar het kan en rustiger waar nodig. Iedereen wordt betrokken bij de uitdaging.

Een standaard arrangement duurt 2 uur en bestaat over het algemeen uit 3 verschillende activiteiten. Dit is uit te breiden met meer activiteiten of een langere duur van de activiteiten. We denken graag met je mee over het samenstellen van een passend programma. 

Let op: ivm vakantie zijn wij gesloten van 3 tm 16 augustus. Er zijn dan ook geen boekingen mogelijk. 

Hindernisbaan

Oefenen met net- en touwklimmen, balanceren op de evenwichtsbalk en andere lastige hindernissen. Samenwerking is hierbij erg belangrijk. Grenzen verleggen, veel lol hebben en voor wie wil goed vies worden, dat zijn de standaard ingrediënten. Mensen kunnen doorgaans meer dan ze denken of durven. Zowel de hindernissen als de intensiteit wordt aangepast op wensen en niveau van de groep, het weer en de gekkigheid van de instructeur.

Boogschieten

Boogschieten is de perfecte basis voor veel leuke uitdagingen. Onder begeleiding van een instructeur gaan jullie het handboogschieten beoefenen op onze boogschietbaan. Als dit goed gaat, kunnen we wat extra uitdaging zoeken in de vorm van verschillende opdrachten zoals ballonnen kapot schieten of punten te schieten. Om het extra moeilijk te maken kunnen jullie in duo's elkaar helpen om geblinddoekt te schieten. Wie raakt er de meeste pijlen? 

kajak- of kanovaren 

Varen is een vak apart. Daarom krijgt de groep eerst instructie, voordat men te water gaat. Eenmaal op het water wordt de tijd genomen om te wennen, uit te proberen en het gevoel te krijgen. Sommigen varen er zo mee weg, anderen moeten ervoor werken om de boot onder controle te krijgen. Voor hen is het een grote uitdaging. Waait het hard, dan is de uitdaging nóg groter.

In onze Canadese kano's ga je met 2 of 3 personen per boot te water. De kano's zijn wat stabieler en makkelijker te besturen dan kajaks. Ben je op zoek naar wat meer uitdaging, ga dan voor de optie kajakken, waarbij je in een éénpersoons kajak het water op gaat.  Eventueel kan het kajakken worden afgesloten met een gezellig potje kajakpolo.

Let op: zwemdiploma is verplicht.

Teambuilding

Teambuilding heeft verschillende aspecten, zoals fysiek, communicatie en oplossend vermogen. Wij hebben tal van opdrachten die één of meerdere van deze aspecten omvatten. De groep krijgt verschillende opdrachten, welke ze als team uitvoeren. Zijn jullie van nature al een goed team of hebben jullie wat sturen nodig van de instructeur? Hoe beter de samenwerking, hoe sneller de opdracht uitgevoerd wordt. Hoe dan ook, plezier gegarandeerd. 

Vlotbouwen en -varen

Met de groep halen we de tonnen, balken en touwen tevoorschijn en gaan we naar het strand. Hier krijgt de groep een korte instructie over touwknopen en dan gaan we een vlot bouwen. Zou het vlot blijven drijven? Daarna kan de groep genieten van het spannende avontuur van varen met hun eigen bouwsel. Lekker een rondje varen, de uitdaging opzoeken met speciale opdrachten of zo vlot mogelijk een parcours afleggen, alles kan. 

Let op: zwemdiploma is verplicht.

Bushcraft

Back to the basics.  Na een korte uitleg verzamel je de juiste materialen om zonder aansteker of lucifers vuur te maken. Wie lukt het om als eerste met deze beperkte middelen het touw door te branden?